Zest magazine #8 is gelanceerd en dit is de cover! 

Een plek die verhalen ademt, heeft er een nieuw verhaal bijgekregen. Het verhaal van de lancering van de achtste editie van ZEST Magazine. In het Nederlands Openluchtmuseum is in de aanwezigheid van ruim tachtig betrokkenen de cover gepresenteerd. En dit is hem. 

Samen 

Het thema van de achtste editie van ZEST Magazine is Samen. En niet zonder reden. ZEST Magazine is een uitgave van Coöperatie Nh1816. Samen is waar de coöperatie voor staat. En in de huidige tijdsgeest kunnen we gelukkig na lockdowns weer meer samen zijn.  

Zomerse tips 

De sjiekste plekken van Maastricht ontdekken of het andere Napels, de woontips van tv-duo Bob en Roos opsteken, er op uit met de camper, profiteren van zomerse ledenvoordelen en kans maken op kaarten voor Carré, het is een greep uit de inhoudsopgave van ZEST nummer acht.  

Eigen edities  

Maar er is meer. Want de achtste editie telt maar liefst 110 verschillende covers. Dat betekent dat er naast de basiseditie 109 eigen edities zijn. Zoveel kantoren kozen ervoor hun persoonlijke en lokale verhalen te vertellen. Een aantal van die verhalen delen we de komende maanden via ZEST Lokaal. 

Matdatum 

Eind juni ploft ZEST Magazine bij 450 duizend leden van de Coöperatie op de deurmatten. Een magazine vol verhalen en ledenvoordelen, zoals met voordeel naar het Nederlands Openluchtmuseum. De plek om nieuwe herinneringen te maken, verhalen van toen te beleven én de plek waar met de lancering een nieuw verhaal is geboren. 

 

LAATSTE ARTIKELEN

7 mannen rondom een nieuw geplaatste AED

AED voor Podium10

twee personen in een feestwinkel

De kracht zit in de grap

mannen lopen over straat

Authentiek, nostalgisch en duurzaam wonen in Zaandam

2 personen poseren

Hardlopen voor jonge voetballers met autisme

superbellenblaas

Experimenteren kun je leren: 4 proefjes van NEMO om zelf thuis te proberen

2 personen voor de loterijwinkel

Er zit hier goud in de grond