jong knap stel stapt samen de eurostar in op centraal station amsterdam

Zest 2024: #10 Avontuur

Hij is er, de tiende (!) editie van Zest Magazine. In deze editie lees je verhalen over avonturen. Groots en klein. Van bekende en lokaal bekende Nederlanders. Zoals het verhaal van Olympisch kanoslalomster Martina Wegman. ‘Tijdens mijn trainingen zoek ik mijn grenzen op. En ja, soms ga ik daaroverheen’, zegt ze in het interview dat we met haar op het strand van Schoorl hadden. Ecoloog Sterrin Smalbrugge wil de wereld tot een betere plek maken: ‘We hebben niet een paar mensen nodig die het perfect doen, maar heel veel mensen die allemaal hun best doen’, vertelt ze.  

Micro avonturen

Ook willen we je groots laten genieten van het ‘kleine’ geluk: de natuur. Want op avontuur gaan hoeft niet duur of onbereikbaar te zijn. Soms is een avontuur dichterbij dan je denkt. Dankzij een micro avontuur kan je thuiskomen alsof je op een mini-vakantie bent geweest. Gewoon om de hoek.  

Lokale avonturen

Zest is het magazine voor leden van Nh1816. En, een groot aantal van de leden ontvangt een gepersonaliseerde uitgave van Zest via hun financieel adviseur. Jij misschien ook. Dan lees je verhalen over persoonlijke dromen van je adviseur, lokale avonturen en avonturen van zijn medewerkers en klanten. Kortom, de avonturen van de mensen bij jou in de omgeving. Lokale herkenbaarheid in een landelijk magazine. 

Jubileumnummer

Deze editie is met recht een jubileumnummer geworden. Een cadeau voor onze leden en zorgvuldig samengesteld met verhalen van onze leden en maatschappelijke partners. Een relevante afspiegeling van onze coöperatieve gedachte. Want dat is wat Nh1816 doet, het goede bewaren in de veranderende maatschappij door te verzekeren met oog voor de wereld om ons heen. Dat is waar wij als uitgever, Nh1816 Verzekeringen, voor staan.  

Doen wat we beloven

De grote en kleine avonturen van het leven beschermen en er zijn als het nodig is. Of, zoals we dat in Oudkarspel zeggen: doen wat je belooft. Want een thema als avontuur klinkt misschien zweverig, we houden graag onze voeten op vloer.   

Gezond verstand

‘Beleef je avonturen met vertrouwen’ staat er op de cover. We willen je inspireren om het avontuur aan te gaan. Niet groots en meeslepend, maar met gezond verstand (en financieel advies). Want een avontuur zonder plan blijft een wens, mét een plan wordt hij werkelijkheid. Voorbeelden hoe je vanuit die gedachte avonturen verwezenlijkt, lees je in de nieuwste editie van Zest Magazine. 

LAATSTE ARTIKELEN

groepje mensen in de straten van Zwolle

Zwolle citytrip: verrassend veelzijdig

twee zwemmende mensen voor Support Casper

Zest lokaal: Oversteek Haringvliet

steyl-main1

Kloosterdorp Steyl

bagna cauda

Recept: Bagna cauda

ecoloog sterrin smalbrugge met slang in haar hand

Ecoloog Sterrin Smalbrugge

Mark de Niet en Annemieke de Ridder op het balkon in het nieuwe pand van Nh1816 Verzekeringen

Bouwen aan betrokkenheid