man prepareert luchtballon

Zest 2023 #9: Dromen

Hij is er, de negende editie van Zest Magazine. In deze editie lees je verhalen over dromen. Groots en klein. Van bekende en lokaal bekende Nederlanders. Zoals het verhaal van Dylan Haegens. ‘Als je een passie hebt, moet je er vol voor gaan’, zegt hij in het interview dat we met hem hadden.  

Droomplekken in de natuur

Ook willen we je groots laten genieten van het ‘kleine’ geluk: de natuur. Want dromen hoeven niet altijd materialistisch, duur of onbereikbaar te zijn. Juist in de onrustige tijd waarin we nu leven. Soms is een droom al werkelijkheid, als je het maar ziet. Breder dan het sleutelgat kijkt en verbonden bent.  

Lokale dromen

Zest is het magazine voor leden van Nh1816. En, een groot aantal van de leden ontvangt Zest via hun financieel adviseur. Jij misschien ook. Dan lees je verhalen over persoonlijke dromen van je adviseur, lokale dromen, dromen van zijn medewerkers en klanten. Kortom, de dromen van de mensen bij jou in de omgeving. Lokale herkenbaarheid in een landelijk magazine. 

Dromen met voeten op de vloer

Deze editie is met recht een droomnummer geworden. Een andere tijd, vraagt om een andere vormgeving. Het is de reden waarom we Zest een nieuwe uitstraling hebben gegeven. Minder glossy, minder groots. Handzamer. Duurzamer. Meer betekenis. Want in de kern is dat waar wij als uitgever, Nh1816 Verzekeringen, voor staan. Dromen beschermen en er zijn als het nodig is. Of zoals we dat in Oudkarspel zeggen: doen wat je belooft. Want een thema als dromen klinkt misschien zweverig, we houden graag onze voeten op vloer.   

Luchtballon als symbool

‘Geef je dromen de ruimte’ staat er op de cover. De foto laat een luchtballon zien. Waar de Efteling een sprookjesachtige droomvlucht heeft, heeft Joure de ballonfeesten. De droomvlucht van het noorden. Je leest erover in deze editie. Een luchtballonvaart is voor veel mensen een droom. Daarom zetten wij de luchtballon symbool voor dromen. We willen je inspireren om te durven dromen. Niet groots en meeslepend, maar met gezond verstand (en financieel advies). Want een droom zonder plan blijft een wens, mét een plan wordt hij werkelijkheid. 

Dromen vanuit nuchterheid, maakt dromen bereikbaar. Hoe je vanuit die gedachte ook jouw dromen verwezenlijkt, lees je in de nieuwste editie van Zest Magazine. 

LAATSTE ARTIKELEN

groepje mensen in de straten van Zwolle

Zwolle citytrip: verrassend veelzijdig

jong knap stel stapt samen de eurostar in op centraal station amsterdam

Zest 2024: #10 Avontuur

twee zwemmende mensen voor Support Casper

Zest lokaal: Oversteek Haringvliet

steyl-main1

Kloosterdorp Steyl

bagna cauda

Recept: Bagna cauda

ecoloog sterrin smalbrugge met slang in haar hand

Ecoloog Sterrin Smalbrugge