Zest magazine 2022 in het teken van ‘Samen’

Samenwerken. Samen betrokken. Samen bereik je meer dan in je eentje. ZEST Magazine staat dit jaar in het teken van ‘Samen’. De redactie werkt op volle kracht aan de achtste editie van ons jaarlijkse ledenmagazine, dat wij samen met financieel adviseurs namens Coöperatie Nh1816 uitgeven. Ben je verzekerd bij Nh1816? Maak je dan op voor aantrekkelijke ledenvoordelen en winacties! 

Glossy voor 400.000 verzekerden

Halverwege juni verschijnt ZEST Magazine op de mat bij zo’n 400.000 Nh1816 verzekerden. Een glossy vol interviews, reportages, verdiepende achtergrondverhalen en tips op het gebied van films, boeken en lifestyle. Daarnaast kun je volop gebruikmaken van vele kortingen op uitjes, voor jou als Nh1816 verzekerde.

Samen met financieel adviseurs

We bieden ZEST Magazine aan in samenwerking met de bij ons aangesloten financieel adviseurs. Zij kunnen een gepersonaliseerde editie uitbrengen met eigen artikelen. Bijvoorbeeld over hun dienstverlening en medewerkers. Veel leden ontvangen daarom een ZEST Magazine met daarin een woord of verhalen van hun eigen adviseur. Hier zijn wij trots op. Als landelijke speler staan wij namelijk voor persoonlijke, lokale betrokkenheid bij onze adviseurs, verzekerden én de maatschappij.

Winactie: ZEST Food- en fotowedstrijd

Samen met de adviseurs die een gepersonaliseerd ZEST Magazine uitbrengen, hebben wij iets in petto. Ieder jaar plaatsen we een heerlijk recept in ons ledenblad, inclusief mooie foto. Dit jaar kan dat zomaar jouw recept zijn… Ben jij een echte keukenprins(es)? Doe dan vanaf 17 februari mee aan onze food- en fotowedstrijd, waarbij jij kans maakt op toffe prijzen! Houd de social media van ons én van jouw financieel adviseur goed in de gaten. 

Mis niets!

Van redactie tot vormgeving en verzending… Volg Nh1816 Verzekeringen op Instagram en blijf op de hoogte van de voortgang van ZEST Magazine 2022. 

Meer over ZEST Magazine

 


LAATSTE ARTIKELEN

7 mannen rondom een nieuw geplaatste AED

AED voor Podium10

twee personen in een feestwinkel

De kracht zit in de grap

mannen lopen over straat

Authentiek, nostalgisch en duurzaam wonen in Zaandam

2 personen poseren

Hardlopen voor jonge voetballers met autisme

superbellenblaas

Experimenteren kun je leren: 4 proefjes van NEMO om zelf thuis te proberen

2 personen voor de loterijwinkel

Er zit hier goud in de grond