the lemon kitchen boekcover

Winactie gesloten: zest op je bord!

‘Zest for life!’, schrijft Jadis Schreuder op haar website The Lemon Kitchen. Daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn. Citroen ziet Jadis als onmiskenbare smaakmaker. Voor haar kookboek ‘The Lemon Kitchen Sicilië’ verzamelde Jadis haar eenvoudige recepten vol rijke smaken. En… wij mogen drie exemplaren weggeven. 

Sicilië

In de nieuwste printeditie van Zest Magazine vind je een recept voor een zomerse spaghetti vongole met, hoe kan het ook anders, zest en munt. Het is slechts een van de vele recepten met zest die Jadis in haar boek ‘The Lemon Kitchen Sicilië’ deelt.   

Zest

Zest is de rasp van een citrusvrucht. Heerlijk over een salade, een pasta en ja, ook in limoncello. Een rasp of zesteur zijn daarom onmisbaar als je wilt koken met zest.  

Winactie

Heb je na het zien van de spaghetti vongole met zest en munt in de printeditie van Zest Magazine ook zin in zest op je bord (of in je glas)? Doe mee met de winactie en maak kans op ‘The Lemon Kitchen Sicilië’. Een boek vol eenvoudige Siciliaanse recepten mét zest. Wij mogen drie exemplaren weggeven.  

Zo doe je mee

Een van de exemplaren van The Lemon Kitchen Sicilie winnen? Zo doe je mee:  

  1. Duik de keuken in, maak de spaghetti vongole waarover je in Zest kon lezen en waarvan je hier het recept vindt (zest-magazine.nl/recept)
  2. Deel tijdens de actieperiode een foto van je gerecht via Instagram en tag @nh1816 in je bericht/stories. De actieperiode is van juni tot en met augustus
  3. Houd je mailbox (en ook spambox in de gaten). Begin september maken we de winnaar bekend.

LAATSTE ARTIKELEN

7 mannen rondom een nieuw geplaatste AED

AED voor Podium10

twee personen in een feestwinkel

De kracht zit in de grap

mannen lopen over straat

Authentiek, nostalgisch en duurzaam wonen in Zaandam

2 personen poseren

Hardlopen voor jonge voetballers met autisme

superbellenblaas

Experimenteren kun je leren: 4 proefjes van NEMO om zelf thuis te proberen

2 personen voor de loterijwinkel

Er zit hier goud in de grond