De Ruimte opzoeken in ZEST Magazine 2021

Verlang jij ook zo naar ruimte? In de natuur, in huis of in je hoofd… Dan hebben wij iets voor jou! ZEST Magazine staat dit jaar in het teken van ‘Ruimte’. De redactie werkt op volle kracht aan de zevende editie van ons jaarlijkse ledenmagazine, dat wij samen met financieel adviseurs vanuit de Coöperatie Nh1816 uitgeven. Ben je verzekerd bij Nh1816? Maak je dan op voor aantrekkelijke ledenvoordelen en winacties!

Glossy voor 400.000 verzekerden
Halverwege juni verschijnt ZEST Magazine op de mat bij zo’n 400.000 Nh1816 verzekerden. Ga je met ons mee op citytrip? Wil je leren koken als een echte chef kok? En lezen over bekende en aansprekende Nederlanders? ZEST Magazine is een glossy vol interviews, reportages, verdiepende achtergrondverhalen en inspiratie op het gebied van films, boeken en lifestyle. Daarnaast kun je volop gebruikmaken van vele kortingen op uitjes, voor jou als Nh1816 verzekerde!

Samen met financieel adviseurs
We bieden ZEST Magazine aan in samenwerking met de bij ons aangesloten financieel adviseurs. Zij kunnen een gepersonaliseerde editie uitbrengen met eigen artikelen. Bijvoorbeeld over hun dienstverlening en medewerkers. Dit jaar is het aantal gepersonaliseerde edities ruimschoots verdubbeld! Een recordaantal leden ontvangt daarom dit jaar een ZEST Magazine met daarin een woord of verhalen van hun eigen adviseur. Hier zijn wij trots op. Als landelijke speler staat Nh1816 namelijk voor persoonlijke, lokale betrokkenheid. Bij onze adviseurs, verzekerden en maatschappij.

Winactie: ZEST fotowedstrijd
Samen met de adviseurs die een gepersonaliseerd ZEST Magazine uitbrengen, hebben wij iets heel leuks in petto… We organiseren een fotowedstrijd in het thema ‘Ruimte’, waarbij jij kans maakt op mooie prijzen! De winnende foto verdient bovendien een plek in ZEST Magazine. Houd de social media van jouw financieel adviseur goed in de gaten. Doe jij ook mee?

Mis niets!
Van redactie tot vormgeving en verzending… Volg Nh1816 Verzekeringen op Instagram en blijf op de hoogte over de voortgang van ZEST Magazine 2021.

Meer over ZEST Magazine.

LAATSTE ARTIKELEN

7 mannen rondom een nieuw geplaatste AED

AED voor Podium10

twee personen in een feestwinkel

De kracht zit in de grap

mannen lopen over straat

Authentiek, nostalgisch en duurzaam wonen in Zaandam

2 personen poseren

Hardlopen voor jonge voetballers met autisme

superbellenblaas

Experimenteren kun je leren: 4 proefjes van NEMO om zelf thuis te proberen

2 personen voor de loterijwinkel

Er zit hier goud in de grond