Over ZEST

Met trots presenteren we  de vierde editie van ZEST Magazine. Een mooi blad, vol inspiratie, unieke verhalen, leuke aanbiedingen en dit keer bijzondere aandacht voor het thema vakmanschap.

Gepassioneerde schade-experts en adviseurs delen in deze editie hun vakkennis en ervaringen in de financiële dienstverlening. Maar ZEST biedt meer! Beleef het eilandgevoel op Corsica mee, lees over bierbrouwerij Vandeoirsprong en laat je raken door het verhaal van de Olympische schaatsverrassing Esmee Visser. We gaan de keuken in met Tom Groot, de bekendste boer van Nederland, bezoeken bijzondere projecten, zoals de Stichting Urker Botter en de Nightrun in Goes, en bieden bijzondere ZEST-recepten en aantrekkelijke gadgets.

Voordeelacties
ZEST Magazine staat ook vol leuke ledenvoordeelacties. Kom bijvoorbeeld in augustus naar ARTIS tijdens de Nh1816- Zoomeravonden voor slechts € 5,00 per persoon. Lekker even er tussenuit met z’n tweeën? Lees over het weldadige Fort Resort Beemster en maak kans op een overnachting.

Of ga met 20% korting naar theaterspektakel Het Pauperparadijs. Lees het boeiende verhaal achter de voorstelling van regisseur Tom de Ket en boek dit onvergetelijke avondje uit in Koninklijk Theater Carré. Een uitje voor het hele gezin? Bezoek dan de parel van de Utrechtse binnenstad: het Spoorwegmuseum. Lees meer over deze treinbeleving voor jong en oud en maak t/m september 2018 gebruik van 50% korting op de toegangskaarten. Veel plezier!

Coöperatie Nh1816 
ZEST Magazine is een mooi en heerlijk blad om te lezen en tegelijk willen we je hiermee informeren over wat Nh1816 doet voor haar verzekerden en de maatschappij. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier ook graag duurzaam aan bijdragen. Externe aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.

Wij wensen je veel leesplezier!

Heb je vragen over het ZEST magazine neem dan contact met ons op.