Over ZEST

Fris, scherp en prikkelend, luidt de ondertitel van ZEST Magazine. Een heerlijk blad om te lezen met artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten. Maar ook een blad dat jou informeert over wat Nh1816 doet voor verzekerden, financieel adviseurs en de maatschappij. Samen met jouw financieel adviseur brengen wij ZEST jaarlijks uit. Speciaal voor alle leden van Nh1816 Verzekeringen.

Diverse thema’s

ZEST Magazine staat elke editie in het teken van een uniek thema. Dit jaar is ‘Samen’ de rode draad. Samenwerken, samen betrokken, samen sterk… Dompel je onder in actuele onderwerpen en interviews met bekende en aansprekende mensen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door Nederland én buitenlandse bestemmingen. En laat je inspireren door boeiende reportages en mooie fotografie!

Voordeelacties

ZEST Magazine staat ook ieder jaar weer vol leuke ledenvoordeelacties, speciaal voor jou als Nh1816 ZEST Magazine staat ook ieder jaar weer vol leuke ledenvoordelen, speciaal voor jou als Nh1816 verzekerde. Lekker even er tussenuit met z’n tweeën? Win een overnachting op een unieke, prachtige plek in Nederland. Samen een dagje weg? Maak gebruik van diverse kortingen, bijvoorbeeld voor Openluchtmuseum Arnhem, Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder of ARTIS in Amsterdam. Blijf op de hoogte van onze  ledenvoordelen. Veel plezier!

Uitgave van Coöperatie Nh1816 Verzekeringen

Als Nh1816 verzekerde ben je automatisch gratis lid van onze coöperatie en belandt ZEST Magazine jaarlijks bij jou op de mat. In samenwerking met jouw financieel adviseur. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier onder meer met ZEST Magazine ook graag duurzaam aan bijdragen. Externe aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.

Wij wensen je veel leesplezier!

Wil je ZEST Magazine niet meer ontvangen? Schrijf je uit. Heb je andere vragen over ZEST Magazine? Neem contact met ons op.