Over Zest magazine

Het goede bewaren in een snel veranderende maatschappij. Dit zichtbaar maken vanuit een coöperatieve gedachte, is wat Zest Magazine voor je doet. We begonnen vanuit een boerderij aan de Dorpsstraat in Oudkarspel. De plek waar Nh1816 Verzekeringen al twee eeuwen lang is gevestigd.
De plek waar we Zest nog steeds maken.

Ledenmagazine

Zest Magazine is fris, scherp en prikkelend. Het is een knipoog naar zest, de rasp van een citrusvrucht. We maken Zest Magazine als een zomers cadeau voor de leden van Nh1816. Een ledenmagazine vol inspirerende verhalen en foto’s. Van plekken om onder te dompelen tot ledenvoordelen om van te genieten. En van verhalen van inspirerende Nederlanders tot verhalen over de manier waarop Nh1816 bijdraagt aan de maatschappij. In Zest Magazine komt het samen.
Want de coöperatie zijn we samen.

cover zest eigen editie

Speciale uitgaven

Onze leden zijn via hun financieel adviseur bij ons verzekerd. Naast het uitgeven van de basiseditie, helpen wij ook deze financieel adviseurs met het uitbrengen van hun eigen uitgave van Zest Magazine. Een uitgave van je eigen adviseur maakt Zest nog aansprekender voor jou als lezer. 

Verschijningsdatum

Vlak voor de zomer, medio juni, lanceren wij Zest Magazine. Dan valt óf de basiseditie of de uitgave van je adviseur op je mat. Welke variant je ook ontvangt, je vindt altijd de ledenvoordelen in Zest. Zo ga je met korting dagjes weg in Nederland.

Editie #9: Dromen

Elk jaar maken we Zest vanuit een ander thema. Het thema van de negende editie is Dromen. Na acht edities verschijnt in 2023 Zest Magazine in een nieuwe jas. Duurzamer qua productie, qua vormgeving helemaal in de tijdsgeest van nu. De inhoud van Zest blijft fris, scherp en prikkelend. Ook daarin bewaren we het goede in een veranderende tijdsgeest.

Zest online

Op deze website delen we content die aansluit op de artikelen in de papieren versie, plaatsen we onze winacties en geven we onze adviseurs een prominente plek door hun content te delen. Vanuit die gedachte vind je op dit online platform ook Zest lokaal!

Zest op Instagram

Winacties, fijne plekken om te bezoeken en inspirerende verhalen die betekenis geven aan het goede doen én behouden in een snel veranderende wereld, daarover posten we op Instagram.

Wij maken Zest!

Lezen en schrijven met elkaar, dat kunnen wij ook letterlijk. En met wij bedoelen we Janwillem Swart, Mark de Niet, Denny Stam en Mieke Verhoef. En natuurlijk kunnen wij niet zonder de flinke groep freelancejournalisten, fotografen, correctors en vormgevers met wie wij jaarlijks Zest maken. Met elkaar werken wij vanuit dezelfde missie: Zest, een feest om te maken én te lezen.  

Heb je een vraag of tip voor ons? Fijn als je het met ons deelt.

Neem contact met ons op 

zest redactie met zest cover

LAATSTE ARTIKELEN

7 mannen rondom een nieuw geplaatste AED

AED voor Podium10

twee personen in een feestwinkel

De kracht zit in de grap

mannen lopen over straat

Authentiek, nostalgisch en duurzaam wonen in Zaandam

2 personen poseren

Hardlopen voor jonge voetballers met autisme

superbellenblaas

Experimenteren kun je leren: 4 proefjes van NEMO om zelf thuis te proberen

2 personen voor de loterijwinkel

Er zit hier goud in de grond