Over ZEST

Lees over diverse helden in de zesde editie van ZEST Magazine.

Met trots presenteren wij de zesde editie van ZEST Magazine, dat wij eind juni zowel hardcopy als online aanbieden. Een mooi blad vol inspiratie, unieke verhalen, leuke aanbiedingen en dit keer bijzondere aandacht voor het thema Helden.

Een thema waarvan we vooraf niet konden bedenken dat het zo treffend zou zijn. We hebben te maken met een nieuwe realiteit door de coronacrisis, waardoor onze samenleving er plotseling anders uit ziet. Er zijn de afgelopen maanden veel helden opgestaan. Denk alleen al aan de zorgverleners. Ook daarover lees je in deze uitgave van ZEST Magazine. Hoe is het bijvoorbeeld om in deze tijd op de IC-afdeling van een ziekenhuis te werken? En hoe gaan de helden van de Nh1816 Alarmcentrale om met gestrande reizigers in het buitenland, die door quarantaine of ziekte snel hulp nodig hebben? Daarnaast lees je in deze uitgave van ZEST over bijzondere overnachtingen, mooie plekken in Nederland om te bezoeken met je gezin en de meerwaarde van de Nh1816 recreatiewoningverzekering. We gaan de keuken in met journalist Lex Boon en bieden je een heerlijk fris, scherp en prikkelend recept. En tot slot staan er in deze ZEST boeiende interviews met bekende én onbekende Nederlanders!

Voordeelacties
ZEST Magazine staat ook vol leuke ledenvoordeelacties. Zodra de RIVM maatregelen het in Nederland toelaten, kunnen we er weer op uit met ons gezin, onze familie en/of vrienden. Lekker even er tussenuit met z’n tweeën? Win een overnachting op een unieke, prachtige plek in Nederland. Een uitje voor het hele gezin? Ga dan op ontdekkingstocht door NEMO Science Museum en ervaar meer over de wetenschap, techniek en de mens. Of bezoek de parel van de Utrechtse binnenstad: het Spoorwegmuseum. In ZEST lees je meer over deze treinbeleving voor jong en oud. Blijf op de hoogte van onze ledenvoordelen. Veel plezier!

Coöperatie Nh1816 
ZEST Magazine is een mooi en heerlijk blad om te lezen en tegelijk willen we je hiermee informeren over wat Nh1816 doet voor haar verzekerden, financieel adviseurs en de maatschappij. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier ook graag duurzaam aan bijdragen. Externe aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.

Wij wensen je veel leesplezier!

Heb je vragen over ZEST Magazine? Neem contact met ons op.