Over ZEST

Lees over diverse helden in de zesde editie van ZEST Magazine.

Fris, scherp en prikkelend, luidt de ondertitel van ZEST Magazine. Een heerlijk blad om te lezen met artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten. Maar ook een blad dat jou informeert over wat Nh1816 doet voor verzekerden, financieel adviseurs en de maatschappij.

De Ruimte opzoeken in ZEST Magazine 2021

De redactie werkt op volle kracht aan de zevende editie van ZEST Magazine, dat dit jaar in het teken staat van ‘Ruimte’. Dompel je onder in actuele interviews met bekende en aansprekende Nederlanders, ga met ons mee op citytrip, leer koken als een echte chef kok en laat je inspireren door boeiende reportages en mooie fotografie! Nog even geduld: ZEST Magazine verschijnt halverwege juni.

Voordeelacties

ZEST Magazine staat ook vol leuke ledenvoordeelacties, speciaal voor jou als Nh1816 verzekerde. Zodra de RIVM maatregelen het in Nederland toelaten, kunnen we er weer op uit met ons gezin, onze familie en/of vrienden. Lekker even er tussenuit met z’n tweeën? Win een overnachting op een unieke, prachtige plek in Nederland. Een uitje voor het hele gezin? Ga dan op ontdekkingstocht door NEMO Science Museum en ervaar meer over de wetenschap, techniek en de mens. Of bezoek de parel van de Utrechtse binnenstad: het Spoorwegmuseum. Blijf op de hoogte van onze ledenvoordelen. Veel plezier!

Uitgave van Coöperatie Nh1816 Verzekeringen

Als Nh1816 verzekerde ben je automatisch gratis lid van onze coöperatie en belandt ZEST Magazine jaarlijks bij jou op de mat. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier onder meer met ZEST Magazine ook graag duurzaam aan bijdragen. Externe aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.

Wij wensen je veel leesplezier!

Heb je vragen over ZEST Magazine? Neem contact met ons op.


ZEST Magazine 2020 al gelezen?

Helden: dat het thema van ZEST 2020 zo treffend zou zijn, konden we vooraf niet bedenken. We hebben te maken met een nieuwe realiteit door de coronacrisis, waardoor onze samenleving er plotseling anders uit ziet. Er zijn het afgelopen jaar veel helden opgestaan. Denk alleen al aan de zorgverleners. Lees over hen én diverse andere onbekende en bekende helden in ZEST Magazine 2020: