Over Zest

Met trots presenteren we samen met de coöperatie Nh1816 de derde editie van ZEST Magazine. Een magazine vol met innovatie, inspiratie en unieke verhalen.

In deze editie van ZEST nemen wij je graag mee in de wereld van vandaag en morgen. Hoe kunnen technologieën die vandaag al beschikbaar zijn je leven morgen veranderen? Denk aan virtual reality-technologie, of wat dacht je van smakelijke worteltjes uit de 3D-printer?

Beleef Sardinië met ons mee, lees over de futuristische droomwereld van uitvinder Daan Roosegaarde en laat je verbazen door de eetbare tuin in ARTIS. Geïnspireerd? Kom dan in juli zelf ook naar ARTIS tijdens de Nh1816 Zoomeravonden voor slechts € 5,- per persoon.

Kies je voor de caravan of ga je liever naar een uniek hotel? Maak kans op een overnachting in het Arrest Hotel Roermond, of ontdek hoe autorijden binnenkort slimmer én veiliger wordt. Lees hoe Nh1816 kunst en cultuur beschikbaar houdt via Carré en het Leerorkest, waar kinderen op de basisschool enthousiast worden gemaakt voor muziek.

ZEST is een heerlijk blad om te lezen en tegelijk willen we je informeren over wat Nh1816 doet voor haar verzekerden en de maatschappij. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier graag duurzaam aan bijdragen. In dit magazine legt Ton van Hooft, bestuurslid van de coöperatie, uit wat dit voor verzekerden betekent. ‘Aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.’

Mooie woorden voor een mooie zomer. Wij wensen je veel leesplezier!

Heb je vragen over het ZEST magazine neem dan contact met ons op.