Over ZEST

Fris, scherp en prikkelend, luidt de ondertitel van ZEST Magazine. Een heerlijk blad om te lezen met artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten. Maar ook een blad dat jou informeert over wat Nh1816 doet voor verzekerden, financieel adviseurs en de maatschappij. Samen met jouw financieel adviseur brengen wij ZEST jaarlijks uit. Speciaal voor alle leden van Nh1816 Verzekeringen.

De Ruimte opzoeken in ZEST Magazine 2021

De zevende editie van ZEST Magazine staat in het teken van ‘Ruimte’. Dompel je onder in actuele interviews met bekende en aansprekende mensen, zoals André Kuipers, Piet Boon en Emma Heesters. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door Zeeland, leer koken als tv chef-kok London Loy en laat je inspireren door boeiende reportages en mooie fotografie!

Voordeelacties

ZEST Magazine staat ook vol leuke ledenvoordeelacties, speciaal voor jou als Nh1816 verzekerde. Lekker even er tussenuit met z’n tweeën? Win een overnachting op een unieke, prachtige plek in Nederland. Of vraag een gratis wandelkaart aan voor het Zuidelijk Westerkwartier, Groninger Landschap. Een uitje voor het hele gezin? Maak gebruik van diverse kortingen, bijvoorbeeld voor Openluchtmuseum Arnhem, Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder of ARTIS in Amsterdam. Blijf op de hoogte van onze ledenvoordelen. Veel plezier!

Uitgave van Coöperatie Nh1816 Verzekeringen

Als Nh1816 verzekerde ben je automatisch gratis lid van onze coöperatie en belandt ZEST Magazine jaarlijks bij jou op de mat. In samenwerking met jouw financieel adviseur. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier onder meer met ZEST Magazine ook graag duurzaam aan bijdragen. Externe aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.

Wij wensen je veel leesplezier!

Heb je vragen over ZEST Magazine? Neem contact met ons op.