Geef jouw mening over Zest Magazine

Aan jouw verwachtingen voldoen en die overtreffen, dat is voor ons als coöperatieve verzekeraar belangrijk. Want de coöperatie zijn we samen. Daarom vragen we ook graag naar jouw mening over Zest Magazine: het ledenmagazine dat je jaarlijks als ledenvoordeel en waardering ontvangt.  

Wil je onderstaande vragen beantwoorden? Het zijn er vijf. Jouw antwoorden zijn voor ons zeer waardevol en geven ons samen met de antwoorden van de andere leden inzicht in de waardering voor en de relevantie van Zest Magazine.

Wij waarderen het enorm als je dit wilt doen en bedanken je voor je tijd en de antwoorden die je als lid aan de coöperatie geeft. 


Hoe waardeer je de uitstraling van Zest Magazine?

Hoe waardeer je inhoudelijk de artikelen in Zest Magazine?

Hoe waardeer je de duurzaamheid en verzending van Zest Magazine?

Hoe waardeer je het aanbod van winacties en ledenvoordelen?

Onder de deelnemers van deze enquête verloten we een aantal leuke attenties. Wil je hier ook kans op maken, geef dan je e-mailadres door dat bij ons bekend is. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens, dit e-mailadres wordt na de verloting van de attenties verwijderd.

Wil je Zest Magazine niet meer ontvangen?

Als verzekerde van Nh1816 Verzekeringen ben je automatisch lid van de coöperatie Nh1816. Ontvang je liever geen jaarlijks Zest Magazine op je deurmat? Schrijf je dan uit via onderstaand formulier. Geen zorgen; je blijft lid van de coöperatie en kan dus gebruik blijven maken van unieke ledenvoordelen!

Je kan je hieronder uitschrijven.

LAATSTE ARTIKELEN

drie jongens op pad in het bos

Microavonturen

slalom atlete Martina in actie

Kanoslalom-atlete Martina Wegman

vrouw van polygon reinigt inboedel

Schadehersteller Polygon na brand

carline alberts in chill stoel

Revalidatie niet-aangeboren hersenletsel

groepje mensen in de straten van Zwolle

Zwolle citytrip: verrassend veelzijdig

jong knap stel stapt samen de eurostar in op centraal station amsterdam

Zest 2024: #10 Avontuur

Dank je voor het invullen van de enquête,

Met deze en andere reacties willen we Zest Magazine zo relevant mogelijk maken. Door je medewerking, maak je kans op een van de prijzen die we verloten. Wil je op de hoogte blijven van onze Ledenvoordelen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via https://www.nh1816.nl/ledenvoordeel