Winnen: jouw foto in ZEST Magazine (gesloten)

Deze winactie is gesloten. Het is niet meer mogelijk een foto in te sturen. De vakjury beoordeelt nu alle ingestuurde foto’s. In de week van 12 april maken wij de winnaars bekend. Fingers crossed!

Klikken en doordraaien, handelingen die doen denken aan vroegere tijden. Vandaag de dag is een foto zo gemaakt en is fotograferen populairder dan ooit. ZEST Magazine, het ledenmagazine voor Nh1816 Verzekerden, staat dit jaar in het teken van ‘Ruimte’. Wij vragen ons af: hoe leg je ruimte vast op beeld? Dát is de uitdaging van de ZEST Magazine Fotowedstrijd. Doe jij ook mee?

Opdracht

De opdracht? Maak een glossywaardige foto in het thema ‘Ruimte’, in jouw lokale omgeving. Motiveer in drie zinnen waar je de foto hebt gemaakt en waarom deze foto ‘Ruimte’ uitbeeldt. Je favoriete ruimte in huis bijvoorbeeld, het typerende pand in jouw woonplaats dat je zo aanspreekt, een stuk natuur in jouw ‘achtertuin’: het zijn zomaar wat ideeën.

Prijzen

Bij een fotowedstrijd horen prijzen voor fotoliefhebbers. Voor de winnende foto is een plek in ZEST Magazine gereserveerd, voor de top 10 wacht een online publicatie op zest-magazine.nl en voor de top 3 liggen deze prijzen klaar:

  • 1e plaats: cadeaubon van € 500,- te besteden bij Cameraland
  • 2e plaats: cadeaubon van € 350,- idem.
  • 3e plaats: cadeaubon van € 250,- idem.

Jury

De foto’s worden door niemand minder dan ZEST-fotografen beoordeeld. Deze vakidioten selecteren de top 10:

  • Ed van de Pol: naast het vastleggen van bewegingen in een ruimte, zoals de voetballers en het stadion van AZ, is Ed sterk in het fotograferen van panden en personen.
  • Patrick Ouwerkerk: landschappen fotograferen kan hij als de beste, bijvoorbeeld met behulp van een drone. Ook is Patrick bedreven in het vastleggen van interieurs.
  • Carola van Dalen: haar focus ligt op portretfotografie en bedrijfsfotografie. Van prachtige ruimtes tot artistieke shoots.

De ZEST Fotowedstrijd is inmiddels gesloten. Meedoen was mogelijk tot en met 31 maart 2021. We maken de winnaars bekend in de week van 12 april!

Voorwaarden deelname ZEST Magazine Fotowedstrijd 2021.