cocktailbar in hotel Mondragon

Lezersaanbieding: bijzondere overnachting

Bij slapen in Zeeland denk je al snel aan uitgestrekte stranden en vanuit je balkon of strandhuis (!) genieten van de zonsondergang. Zeeland anders beleven, doe je wanneer je kiest voor een overnachting in hartje Zierikzee bij Hotel Mondragón. Dan geniet je van luxe en allure in de historische charme van de stad én het hotel.  

‘Mondragon. Al meer dan een eeuw een begrip in Zierikzee en ver daarbuiten. Aan de Oude Haven, in het historisch hart van Zierikzee, is het Mondragon een plaats waar iedereen zich direct thuis voelt. Mondragon staat voor kwaliteit, rust en geborgenheid. De romantiek van lang vervlogen tijden is duidelijk voelbaar in de 41 kamers en suites van het eeuwenoude gebouw’, lezen we op de website van Mondragon.

Walhalla  

Hotel Mondragón is gevestigd in een eeuwenoud pand dat onlangs volledig is gerenoveerd. Het resultaat: historische charme met het comfort van 2023. In de laatste editie van Zest Magazine lees je over dit bijzondere hotel. De naam van het hotel verwijst naar Cristóbal de Mondragón, een Spaanse veldheer uit de zestiende eeuw. Hij belegde Zierikzee in 1576 in opdracht van Koning Filips II van Spanje en nam de stad in. Zierikzee is met de verhalen en maar liefst 559 rijksmonumenten een walhalla voor liefhebbers van cultuur en historie.

sfeerimpressie hotel mondragon Zierikzee

Aanrader!

Gastronomisch dineren en proosten met een ‘signature cocktail’, het kan bij boetiekhotel Mondragón. Nicole van Baeten noemt een overnachting bij het hotel een aanrader. ‘Dat geldt voor zowel de hotelkamers als het restaurant en de cocktailbar. Een enorme verwennerij!’, zegt zij in Zest Magazine. Als lid van Coöperatie Nh1816 mocht ze nachtje proef slapen.

sfeerimpressie mondragon

Lezersaanbieding

Ook jij kan als lid van Nh1816 genieten van luxe dineren, proosten, overnachten én ontbijten bij Romantik Hotel Mondragon. We spraken een heus verwenarrangement af:  

  • Twee overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in Club Room  
  • Een cocktail naar keuze in de cocktailbar Eleven 
  • Een drie-gangen seizoenmenu in restaurant Cristó, met koffie of thee na 
  • Entree Stadhuismuseum Zierikzee (voor eerste 10 boekers: Mondragon boek + paraplu als welkomstcadeau, 1 set per boeking)

Per persoon betaal je € 245,00. Het arrangement is boekbaar voor woensdag tot en met zondag tussen 1 september t/m 23 december 2023. Boeken kan telefonisch (tel. 0111 230 000) en via info@mondragon.nl onder vermelding van Zest.

hotelkamer mondragon

LAATSTE ARTIKELEN

drie jongens op pad in het bos

Microavonturen

slalom atlete Martina in actie

Kanoslalom-atlete Martina Wegman

vrouw van polygon reinigt inboedel

Schadehersteller Polygon na brand

carline alberts in chill stoel

Revalidatie niet-aangeboren hersenletsel

groepje mensen in de straten van Zwolle

Zwolle citytrip: verrassend veelzijdig

jong knap stel stapt samen de eurostar in op centraal station amsterdam

Zest 2024: #10 Avontuur