Acties

Winnen: jouw foto in ZEST Magazine!

Klikken en doordraaien, handelingen die doen denken aan vroegere tijden. Vandaag de dag is een foto zo gemaakt en is fotograferen populairder dan ooit. ZEST Magazine staat dit jaar in het teken van ‘Ruimte’. Wij vragen ons daarom af: hoe leg je ‘Ruimte’ vast op beeld? Dát is de uitdaging van de ZEST Fotowedstrijd voor jou, als Nh1816-verzekerde. Maak kans op mooie prijzen én een plek in ZEST Magazine, de leden-glossy die in juni op 350.000 matten valt. 

Opdracht

De opdracht? Maak een glossywaardige foto in het thema ‘Ruimte’, in jouw lokale omgeving. Motiveer in drie zinnen waar je de foto hebt gemaakt en waarom deze foto ‘Ruimte’ uitbeeldt. Je favoriete ruimte in huis bijvoorbeeld, het typerende pand in jouw woonplaats dat je zo aanspreekt, een stuk natuur in jouw ‘achtertuin’: het zijn zomaar wat ideeën.

Doe mee!

Meedoen is heel eenvoudig. Upload je foto, motivatie en gegevens via deze actiepagina. Hier lees je ook alle voorwaarden en ontdek je meer over de jury én prijzen. Meedoen kan tot en met 31 maart 2021. Veel plezier en succes!


Ontdek alle ledenvoordelen van Nh1816 Verzekeringen!

Met korting erop uit? Coöperatie Nh1816 biedt jou samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. Je leest over de voordelen in ZEST Magazine.

Blijf op de hoogte via nh1816.nl/ledenvoordeel.