Acties

Maak kans op het boek ‘Koffie! – 182 koffiespots waar je blij van wordt’

Deel op de Facebook, Twitter of Instagram pagina van Nh1816 welke koffie jij graag drinkt en waar.

Onder de inzenders verloten we het boek waar je blij van wordt.


ARTIS Zoomeravond

In juni, juli en augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Er zijn workshops voor kinderen en optredens van bekende artiesten en aanstormende muzikanten. Picknick in het gras, of bestel pizza bij de buitenkeuken. Leer hoe je je eigen bokashi maakt of luister naar verhalen over kringlopen in de natuur. En sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. Op naar ARTIS!

Samenwerking Nh1816 en ARTIS
Stichting Natura Artis Magistra is als goed doel voor een groot deel afhankelijk van schenkingen, sponsoring en nalatenschappen. Om ARTIS te behouden voor de toekomst is geld nodig. Door de sponsoring van ARTIS ondersteunt de Stichting Goede Doelen Nh1816 actief de ideële doel-stellingen van ARTIS, zoals de instandhouding van het monument ARTIS, natuur- en milieu-educatie, internationale fok- en herintroductie-programma’s en natuurbehoud. De nieuwe verblijven van de jaguars, de Bennett wallaby’s en de slingerapen in ARTIS zijn mogelijk gemaakt door de Stichting Goede Doelen Nh1816. De verblijven zijn een eerste stap in de vernieuwing van ARTIS, die tot doel heeft meer liefde en zorg voor de natuur te creëren.

*Hoe werkt het?
Kies een van de vier zaterdagen in augustus en kom van 15.00 uur tot zonsondergang genieten van al het bijzondere dat ARTIS biedt. Ga naar Artis.nl/nh1816 en bestel kaarten met korting door gebruik te maken van de actiecode op de brief. Je betaalt slechts € 5,00 per kaart in plaats van € 23,00, met een maximum van vier kaarten per actiecode. De actiecode kan eenmalig worden gebruikt. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus reserveer snel. Op de website vind je het programma en de actievoorwaarden.


Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster
Slapen in een oud fort. Wie wil dat nou niet? Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam staat het imposante fort op de Unesco Werelderfgoedlijst.Deze spectaculaire overnachtingsplek
en Spa op een historische locatie is van alle luxe voorzien.

Maak kans op een overnachting inclusief ontbijt of
2 entreekaarten voor de Spa & Wellness.
Fort Resort Beemster stelt een overnachtingen en 2 entreekaarten voor
de Spa & Wellnes
s ter beschikking aan de lezers van ZEST Magazine.

Wil jij hier kans op maken?
Like Nh1816 op Facebook en tag een van je vrienden of volg Nh1816 op Instagram!

*De actie loopt van 15 juni tot 31 juli 2018.
*De gratis overnachting is alleen te boeken op doordeweekse avonden.